نتایج جستجو برای عبارت :

ارده خانگی

خدا وکیلی سوغات هر شهری فقط مال همون شهره حتی مال مرکز استانشم نیست ، آقا من ارده رو همیشه از یه فروشگاهی میخریدم که روش آدرس یزد زده بود ، خوب و تمیز بود ولی همش می گفتم آیا من تو دانشگاه عاشق این ارده بودم؟؟؟؟؟ (من سال ۸۹ دانشجوی اردکان بودم) و رفتم تو برنامه باسلام یه ارده اردکان سفارش دادم ، جاتون خالی اصلا آسمان و زمین اختلاف مزه داره و حلالشون باشه ۶ هزار تومن هم ارزون تر گرفتم نسبت به اونی که اینجا می گرفتم‌
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
حمص اصیل، یک غذای مدیترانه‌ای
حمص یک غذای مدیترانه‌ای‌ـ‌عربی است؛ شما می‌توانید سراغ این غذا را در لبنان یا حتی سوریه هم بگیرید. تلفظ دقیق نام این غذا «حمُّص» است، اما در فارسی گاهی به‌صورت «هوموس» هم نوشته می‌شود و همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، به آن «نخود ـ ارده» هم می‌گویند. حمص را به‌عنوان مزه و پیش‌غذا و حتی به‌صورت غذا مصرف می‌کنند.
طرز تهیه حمص یا نخود ـ اردهنخود؛ غذا یا دارو
ماده‌‌ی اولیه‌ی اصلی در طرز تهیه حمص یا نخو
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
عسل ارده دارویی شفابخش برای تمامی بیماری‌های ناشی از سرد شدن مزاج بدن است. در ادامه با خواص عسل ارده برای سلامتی آشنا شوید.
افرادی
که بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد و ترند، در فصل زمستان احساس سرمای
بیشتری می کنند؛ این افراد باید از مواد غذایی گرم مثل عسل ارده و شیره
استفاده کنند. فصل تابستان دارای مزاج گرم و خشک است به همین دلیل
افرادی که دارای طبع صفراوی هستند در این فصل شدیداً دچار بحران جسمی و
روحی می شوند. صفراوی مزاج ها تحمل گرمای ت
 در هنگام افطار با نوشیدنی هایی که گرم مزاج هستند روزه خود را باز کنید مثل عسل و خرما. خوردن ارده با شیره انگور یا (ارده با عسل یا ارده با شیره خرما یا شیره توت) که از ماده غذایی گرم هستند هضم آسانی دارند و مناسب معده های سرد می باشند. شخصی که از داروهای شیمیایی یا گیاهی استفاده می کند می تواند بین افطار و سحر داروها را تقسیم کند. بهتر است خوراکی های سبک در افطار صرف شود در عوض در سحرگاه، وعده غذایی شام ، که بیشتر "گرمی" باشد میل گردد و از نوشیدنی
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 400 گرم

وزن با بسته بندی: 410 گرم

شیوه نگهداری: خشک خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: ارده برسین

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
ارده برسین
ارده را بصورت خالص یا با عسل ،شیره خرما یا شیره انگور مخلوط نموده و میل نمایدروغن جدا شده از ارده همان روغن کنجد میباشد و نشانه طبیعی بودن ان است
                                                                       برای خرید محصول وارد شوید
بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است
بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است ، یکی از محققان که در زمینه طب اسلامی فعالیت دارد بیان کرد افرادی که مزاج آنها بلغمی است و طبع سرد و تر دارند ، در فصل زمستان بیشتر سرما را حس می کنند ، این افراد باید از مواد غذای که طبعی گرم مانند عسل ، ارده و شیره خرما استفاده کنند.ادامه مطلب بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است ادامه مطلب...
ارده ماده غذایی قوی برای تقویت رابطه جنسی
ترکیب ارده و عسل یک ماده غذایی قوی برای تقویت قوای جنسی است و ارده در درمان ختلالات کلیه و کبد استفاده می‌شود . همچنین دیده شده این ماده لذیذ خوراکی برای درمان درد مفاصل و استخوان درد هم مفید واقع شده است. ادامه مطلب ارده ماده غذایی قوی برای تقویت رابطه جنسی ادامه مطلب...
برای تهیه یک فنجان ارده:
۲ فنجان کنجد خام
۲ ق‌غ‌خ روغن خام (مثلا روغن زیتون)
کنجدها رو توی آسیاب ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه حسابی آسیاب میکنیم تا کاملا نرم بشه.
میتونیم از گوشت کوب برقی هم برای یکنواخت شدن استفاده کنیم.
وقتی کاملا یک نواخت شد یک قاشق غذا خوری روغن اضافه میکنیم و دوباره یکی ذو دقیقه مخلوطش میکنیم.
برای خامه‌ای‌تر شدن، قاشق دوم روغن را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
منبع: سایت بیتوته
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.
کالری ارده
ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :
مواد مغذی در هر 100 گرم
انرژی 595 کی
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
مانند دیگر میوه های مهره ای و دانه،ارده را  می توان بدون
روغن اضافه کرد. با این حال، طول می کشد تا خرد شود و نتیجه آن به عنوان خامه ای
است که در هنگام استفاده از روغن است. با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را شروع کنید
و برای قوام نازک تر مورد نیاز است.

برای بهترین عطر و طعم استفاده از روغن زیتون خنک،
یک روغن خنثی مانند روغن زیتون و / یا مقدار کمی روغن کنجد
اخیرا، چاشنی ارده  با چند ادویه دیگر برای
خدمت دادن با رشته فرنگی سرد، یک سبک گوشتی، مخلوط کردم. اشتباه نکنید که من این
پاستر را دوست ندارم با گوشت بخورم. من دوست دارم مرغ گردو، یکی دیگر از غذاهای
محبوب چینی برای خدمت با پانسمان کنجد. با این حال، اغلب وقت من دوست دارم از این
خمیر پانسمان را برای رفتارهای ساده تر مثل سبزیجات (معمولا اسفناج)، لوبیا
(همانطور که در اینجا ببینید) و حتی توفو (پخته شده) .
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
حمص نوعی پیش‌غذای لبنانی خوش‌مزه و مقوی است که علاوه بر دارا بودن خواص نخود، بسیار سیرکننده و محبوب است. برای تهیۀ حمص از نخود و ارده استفاده می‌شود.


حمص یا نخود ارده یکی از غذاهای لبنانی است که در خاورمیانه هم خیلی محبوب است و به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. حمص به دلیل داشتن ارده و نخود، بسیار پرانرژی و مغذی است. این پیش‌غذایخوش‌مزه در اکثر کشورهای عربی به‌عنوان سس در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود.
مواد لازم:
نخود خام: ۲۰۰ گرم
ارده: ۳
در دل خویش مجموعه ای از نفرت دارم. یک بوته ی عظیم تنفر در قلبم روییده است، منی که همیشه جز محبت مرام دیگری نمی دانستم. چه بر من رفته ای استاد؟ چه بر من اورده ای استاد؟‌این حجم از تنفر در من ای استاد ... 
و منی که کهیر می زنم از حرف زدن با تو. و تویی که هیچ چیز برایت مهم نیست. و تویی که لم می دهی و نان سنگک گنده را از ان زیر میز در می اوری و فرو می کنی توی ارده -جلوی لپتاپت -. و تویی که دو لوپی می خوری و هیچ چیز این جهان برایت مهم نیست. 
و منی که در تنفر مست
 
ساشه
ساشه (به فرانسوی: sacher) کیسهٔ کوچک یک بارمصرفی است که معمولاً حاوی مواد مصرفی مانند سس، پودر، شامپو، دارو، و غیره است. ساشه در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی و مانند آنها کاربرد دارد.
.
 
 
ساشه ها به دلیل طراحی و اندازه مناسبی که دارند، از موارد مصرف متنوعی نیز برخوردار می باشند. این ساشه ها به صورت چند لایه بوده که به دلیل دوخت پذیری مناسبی که دارند ، از نفوذ هرگونه رطوبت و آلودگی های خارجی در امان است و سلامت محصول را تامین می کنند. یکی از
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
 
حمص یک پیش غذا در اصل یک نوع سس مخصوص خاورمیانه است که با مخلوطی از نخود، ارده کنجد، آب لیمو، سیر و نمک تهیه می‌شود.
مواد لازم
400 گرم کنسرو نخود
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری ارده
2 حبه سیر
نمک و فلفل پاپریکا
روغن زیتون
جعفری تازه
دستور العمل‌
آماده کردن نخودها تنها بخش وقت‌گیر در مراحل آماده کردن حمص است؛ چون شما در صورتی که از کنسرو نخود استفاده نکنید نیاز به پختن، جوشاندن یا خیس کردن و پوست گرفتن آن‌ها دارید.
نخودها را به تنها
فروشگاه ارگانیک نور 
ارائه دهنده محصولات سالم و سنتی
واقع در شهر برازجان، کنار نخل های سبز جنوب با تولید برخی از محصولات غذایی سالم، کار خود را از سال ۹۷ آغاز کرده است.
محصولات موجود در فروشگاه ، تولیداتی از چند خانواده ی برازجانی است که در این وب سایت به تبلیغ آن پرداخته ایم.
انواع سرکه محلی
خرما
شیره خرما
حلوای سنتی
ارده و کنجد
روغن شحم گاو
عسل
معجون صبحانه
از جمله تولیدات مجموعه ارگانیک نور می باشد.
آرزوی سلامتی و آرامش برای همه ی دوستان خ
حُمُص یه پیش‌غذای لبنانیه که از ترکیب نخود و ارده و روغن زیتون و سیر درست میشه. طعم عجیب، خاص و ناآشنایی برای مایی که ذائقه‌ی ایرانی داریم، داره و به همین دلیل عمدتاً در مواجهه با حمص دو دسته میشیم؛ یا اون‌هایی که اصلاً از حمص خوش‌شون نمیاد و یا اون‌هایی که حاضرن هرروز حمص بخورن!
ادامه مطلب
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 1800 گرم

وزن با بسته بندی: 1850 گرم

شیوه نگهداری: خشک و خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: جای خشک و خنک

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
روغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها
خواص :1-کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)2-کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا3-جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات وروغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها در امان باشیدروغن ارده کنجدکنجد در بین دانه های روغ
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 1800 گرم

وزن با بسته بندی: 1850 گرم

شیوه نگهداری: خشک و خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: جای خشک و خنک

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
روغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها
خواص :1-کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)2-کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا3-جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات وروغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها در امان باشیدروغن ارده کنجدکنجد در بین دانه های روغ
طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده انواع بسیاری دارد، اما حمص اصیل، به‌همراه کمی نان پیتا، هیچ‌وقت تکراری نمی‌شود. برای تهیه‌ی این غذا روش‌های بسیاری ذکر شده است که ممکن است اندکی با هم تفاوت داشته باشند. این روزها بسیاری از رستوران‌ها و کافه‌ها هم از طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده پیروی کرده و این غذا را در منوی غذای خود جای داده‌اند. بااین‌حال اگر اهل غذاپختن هستید، ما در ادامه یکی از انواع طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده را برایتان شرح داده‌ایم.
حم
حدود یک سال پیش بود که شام مهمانشون بودیم
خورش بسیار خوشمزه ای سر سفره بود... چند قاشق که خوردم از فاطمه خانم تشکر کردم و گفتم بسیار خوشمزه شده...
آقا مهدی با لبخندی گفت: این خوشمزگی ها خودسازی رو برای آدم سخت میکنه دیگه... ببین (اشاره ای به شکمش میکنه که یه خورده افتاده تو آفساید)
من با لبخند میگم، نه، فاطمه خانم بستر خودسازی رو براتون فراهم میکنن
آقا مهدی میگه: البته دست پخت زیور خانم هم خیلی عالیه هاااا...
میگم: شما که هنوز نخوردی دست پختش رو آقا
بابا قنوش خوشمزه
مواد لازم برای 4 نفر
4 عدد بادمجان
1 عدد پیاز متوسط خردشده ریز
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 حبه سیر بزرگ رنده شده
2 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
2 قاشق غذاخوری ارده
2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
نمک به میزان لازم
فلفل سفید یا فلفل سیاه به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
لیگنین ها یک ساختار مشابه برای
استروژن دارند. لزنامهای سزامیم و سسامول در ارده می توانند به گیرنده های
استروژن مرتبط باشند، که ممکن است در برابر سرطان های مرتبط با هورمون محافظت کند.

اگر سابقه سرطان دارید، مهم است که با
پزشک خود درباره اضافه کردن مکمل ها به رژیم غذایی خود صحبت کنید.

خمیر کنجد سیاه در شیشه ها در فروشگاه
های مواد غذایی ژاپنی (یا چینی) فروخته می شود. ریز دانه کنجد سیاه از خاک سیاه
است، زیرا بذر دانه کنجد سیاه قبل از اینکه بذر بذ
حمص یکی از پیش غذاهای پرطرفدار و خوشمزه‌ لبنانی است که بیشتر افراد با یک بار امتحان کردن از طرفداران پروپاقرص آن می‌شوند. حمص به‌خاطر داشتن ارده و نخود بسیار مغذی و پرانرژی است و از غذاهای محبوب خاورمیانه محسوب می‌شود. در این مقاله چطور شما را با طرز تهیه حمص، این پیش غذای خوشمزه لبنانی آشنا خواهیم کرد.
رازهای تهیه یک حمص خوشمزه
 
 

ادامه مطلب
سلااااااااااام سلااااااااااام سلااااااااااام سلااااااااااام خوبید؟منم خوبم!جونم براتون بگه که دیروز ساعت یازده و نیم رفتیم تهران پیمان روغن کنجد گرفت با یه شیشه ارده و یه شیشه شیره انگور منم برا خودم یه روغن نارگیل گرفتم نارگیلم تموم شده بود (بلاخره طلسم روغن شکست) بعدش برگشتیم اومدیم کرج و یه هندونه و یه طالبی خریدیم و بعدشم رفتیم از سر کوچه مون هفت تا نون ساندویچ کوچولو و دو تا کیک کوچیک گرفتیم و رفتیم خونه یه چایی خوردیم با اون دوتا کی
ارده اردکان یزد:
خواص:ارده و خواص بی نظیر آن
در کتب طب سنتی با نام رهشی امده است و ان عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به صورت مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند .
از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم وتز است . و از مظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد .
* ارده نرم
در 16 کیلومتری شهر پره سر در حد فاصل میان شهرهای رضوانشهر و هشتپرتالش "آبشار ویسادار" واقع شده و سومین آبشار مرتفع استان گیلان است. نام آبشار به معنی "سایه درخت بید" و آبشاری با ارتفاع حدود 20 متر بزرگ و پرآب است. مسیر دﺳﺘﺮﺳ ﺑﻪ آﺑﺸﺎر، ﻣﺴﺮی ﺟﻨﻠ می‌باشد و ﻞ ﻋﺎﺑﺮ ﺎده‌ای ﺑﺮ روی آن اﺣﺪاث ﺮدﻧﺪ. ﻣﻨﻄﻘﻪ وﺴﺎدار در پره سر منطقه‌ای ﺑﺮ و دﺳﺖ ﻧﺨﻮرده که با رضوانشهر حدود 17 کیلومتر، با هشتپر تالش حدود 30 کیلومتر فاصله  و در 100 کیلومتری رش
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
قرار بود شب بریم خونهء مامان اینا بمونیم که صبح برم سر جلسه و بچه ها بمونن، بخوابن. قطعا اگر صبح میخواستم برم، رقیه بیدار میشد و مامان رو به زحمت مینداخت. مامان گفت واسه شام بیاین. گفتم نه. عصر تو خونه نرگس برام الویه لقمه گرفت نخوردم. سیر بودم از ظهر. بچه م چه مهربون شده بود. پتو انداخت رو کمرم که از باد کولر درد گرفته بود. رانی هلو برام درست کرد. مواظب خواهرش بود. با این وضعیت چند صفحه مرور کردم و بعد رفتیم خونه مامان. تو راه هی گرسنه و گرسنه تر م
پرهیز: بادمجان گوجه عدس سیب زمینی گوشت گوساله تندی شوری ترشی تلخی قارچ فلفل دلمه ای 
 
 
قبل حجامت: دوازده ساعت قبلش لبنیات و کرفس خورده نشه(تا دوازده ساعت بعد) تخم مرغ هم اکیدا از ۲۴ ساعت قبل خورده نشه تا دوازده ساعت بعد 
شام بادمجون گوجه است 
ماست موسیر خریدم دارم می خورم 
مامان یه سیب کوچیک آورد گذاشت برام (دستش درد نکنه میگه طب اسلامی گفته برای وسواس خوبه) 
فردا صبحم 
گفتم غروب برم حجامت 
آخه یکشنبه شب که دکتر بودم گفت الان برو حجامت از او
کرم کنجد ساده عقاب مقدار 350 گرم 
 
برند : Halvaye Oghab
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
نقد و بررسی تخصصی
عقاب یکی از شناخته‌شده‌ترین شرکت‌های تولیدکننده فراورده‌های کنجد است که از سال 1323 فعالیت خود را آغاز کرده و هرسال سعی می‌کند در کنار کیفیت، تنوع محصولات خود را افزایش دهد. عقاب دارای گواهینامه ایمنی، بهداشت و سلامت صنایع غذایی اتحادیه اروپا  IFS و BRC در ایران است. عقاب در ابتدا کار خود را با تولید ارده برای صبحانه آغاز کرد و بعد از سع
عسل درمانی، درمان اگزما با عسل، (فیلم، دکتر ضیایی)
 عسل درمانی، درمان اگزما با عسل، (فیلم، دکتر ضیایی)
درمان اگزمای بزرگسالان: اگزما گاهی خشک است و گاهی مرطوب. این اگزما به علت ضعف سیستم ایمنی پوست ایجاد می شود. در این مورد برای درمان سراغ داروهای طبیعی می رویم که ترمیم کننده پوست هستند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و پوست می شوند. از این میان می توان به این موارد اشاره کرد: گیاه گون، عسل گون، ارده مایع یزد مخلوط با عسل گون
برای لطیف شدن پوست: می
پرهیز از نوشیدن آب یخ بویژه بین غذا و یا بلافاصله بعداز غذا  و یا قبل از غذا (یک ساعت فاصله رعایت شود)پرهیز از نوشیدن آب سرد و یخ در مواقعی که دمای بدن بالاست (بعد از استحمام، ورزش و ...)جویدن کامل غذا و پرهیز از تند خوریاجتناب از مصرف روغن های فروشگاهی و تراریخته و مصرف روغن شحم، روغن ارده کنجد، روغن کنجد، روغن زیتون، روغن زرد(ساریاغ) و ...پرهیز از مصرف نوشابه های گازدار و خیلی سردپرهیز از مصرف بی رویه بستنی ها بویژه بستنی های صنعتی که به جای ثعل
دانه‌های کنجد جزو باستانی‌ترین خوراکی‌های روی کره‌ی زمین هستند. در واقع این گیاه کُهن‌ترین گیاهی است که به‌خاطر دانه‌ها و روغنش کشت می‌شود.
گیاه کنجد،
یک گیاه گل‌دار متعلق به خانواده پدالیاسه است. این دانه، بیشترین میزان
روغن را درمیان دانه‌ها دارد و طعم آجیلی آن، درصورت بو داده شدن برای چند
دقیقه و با حرارت پایین، بیشتر می‌شود. این را می‌توان به صورت خام یا خشک
شده یا حتی به صورت تنقلات برشته مصرف کرد. کنجد
در فرهنگ سرزمین‌های ش
یکی از معروف ترین غذاهای خیابانی ترکیه نان سیمیت گرد هست
 
شاید با خوندن این مطلب بگید مگه نان میشه غذای محبوب
در جواب باید بگم بله
نان سیمیت تقریبا در همه جای ترکیه فروخته میشود. در خیابان های استانبول دکه های مخصوص فروش نان سیمیت هست که به راحتی با قیمت مناسب می تونید نان داغ سیمیت بخرید
وسط نان سیمیت شوکولات اضافه میکنند.
 
یا خیار و گوجه و پنیر . یا حتی کالباس و کاهو .هر مدل ساندویجی رو با نان سیمیت درست میکنند.
 
به غیر از نان سیمیت دو مدل ن
ج –۲ – فعالیتهای شیلات
تکثیر و پرورش ماهیان زینتیپرورش ماهی در استخرهای دو منظوره
ج –۳ – صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
فرآوری و بسته‌بندی سبزیجات ( پاک کردن، خشک کردن )بلغور‌سازیفرآوری محصول زعفران ( جمع آوری، پاک کردن، خشک کردن، درجه بندی و بسته بندی)بسته بندی زرشکفرآوری و بسته بندی انواع میوه های خشک، برگه ها، غلات، حبوبات و خشکباربرشته‌سازی بسته بندی آجیل سویابسته بندی انواع محصولات باغبانی ( انگور – توت فرنگی و… )خشک کردن و بس
پانک سنگین و سنگین را با شعله کم تا
متوسط ​​گرم کنید، بدون هیچ روغن (این چیزی است که ما آن را "ووک سفید"
نامیدیم)؛ دانه های کنجد را بگذارید، به طور مداوم تکان دهید. همانطور که رنگ آنها
از مروارید سفید تا قهوه ای طلایی تبدیل می شود، حدود 10 دقیقه (هنگامی که شما نیز
باید برخی از صدای طعمه شنیدن). از گرما خارج شود و خنک شود دانه های کنجد برنج را
در یک پردازنده غذایی با دو قاشق روغن زیتون قرار دهید. فرآیند در سرعت متوسط،
متوقف کردن ماشین برای رها کردن
ویتامین یکی
از چیزهایی است که برای سلامت بدن ما الزامی است.همه ما نام ویتامین را
زیاد شنیده ایم و انواع مختلف آنرا میشناسیم.مثلا در بین ویتامین ها می
توانیم به ویتامین ای , ویتامین سی , ویتامین ث , ویتامین دی , ویتامین b6 , قرص ویتامین e , قرص ویتامین d , ویتامین a , ویتامین c , ویتامین e , ویتامین b و ویتامین d اشاره کنیم.
توضیحاتی در مورد ویتامین ب
همه
ما نام ویتامین را شنیده ایم.ویتامین‌های گروه ب دسته‌ای از ویتامین‌های
محلول در آب هستند که نقش مه
 
ساشه
ساشه (به فرانسوی: sacher) کیسهٔ کوچک یک بارمصرفی است که معمولاً حاوی مواد مصرفی مانند سس، پودر، شامپو، دارو، و غیره است. ساشه در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی و مانند آنها کاربرد دارد.
.
 
 
ساشه ها به دلیل طراحی و اندازه مناسبی که دارند، از موارد مصرف متنوعی نیز برخوردار می باشند. این ساشه ها به صورت چند لایه بوده که به دلیل دوخت پذیری مناسبی که دارند ، از نفوذ هرگونه رطوبت و آلودگی های خارجی در امان است و سلامت محصول را تامین می کنند. یکی از
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
درمان اگزمای بزرگسالان: اگزما گاهی خشک است و گاهی مرطوب. این اگزما به علت ضعف سیستم ایمنی پوست ایجاد می شود. در این مورد برای درمان سراغ داروهای طبیعی می رویم که ترمیم کننده پوست هستند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و پوست می شوند. از این میان می توان به این موارد اشاره کرد: گیاه گون، عسل گون، ارده مایع یزد مخلوط با عسل گون
 
، یا خمیر کازینو، یک
قاچاقچی از غذاهای خاورمیانه و مدیترانه است. شاید مهمترین نقش آن در ساخت هوموم
باشد، اگر چه استفاده از آن به مراتب فراتر از این شیب نمادین است.
 
اما tahini می
تواند در فروشگاه مواد غذایی گران شود، و گاهی اوقات پس از مدت طولانی در قفسه،
تلخ یا تلخ می شود. خبر خوب این است که شما می توانید این کمربند اصلی را در خانه
برای کسری از هزینه - و شانس آن را به طعم بهتر است، بیش از حد! شما فقط به دو
ماده غذایی نیاز دارید: دانه کنجد و روغن.
امشب به جای پارک رفتیم استریت فودِ سی‌تیر.
روغن آفتاب اونجا یه غرفه داشت و کلی بادکنک می‌دادند به بچه‌ها و یه سری جفنگ دیگه.
فاطمه‌زهرا هم از لحظه اول دلش رفت واسه اون بادکنک‌های قرمز. رفتیم کنار غرفه تا بادکنک بگیره‌‌. این دخترایی که تو غرفه تبلیغ می‌کردند، انقدر گیج بودند که فکر کردند من برای زینب بادکنک می‌خوام :))
یکی از همین دخترا هم گیر داد به من که چه و چه بکنم تا تو قرعه‌کشی شرکت داده بشیم. بعدش هم بنا کرد به توضیح دادن در مورد روغن
خواندن دزیره را مدت هاست به پایان رسانده ام.
بسیار برایم لذت بخش بود. بارها تصمیم داشتم در مورد تجربه ام و حسی که از خواندن
این کتاب به دست آوردم بنویسم اما به هزار و یک دلیل (بهانه) نشد (نخواستم.)خلاصه کتاب دزیره خواننده را درجریان تاریخ قرار
می دهد. اینکه زندگی پر از اتفاقات غیر قابل پیش بینی بوده و همه چیز ممکن است
اتفاق بیفتد. فقط کافی است ترس را کنار گذاشته و با اراده به سوی اهداف خود پیش
برویم. در مسیر زندگی به طور حتمی دلت می شکند و یا تو دل
خدای خوبم ! خدای دانا ! خدای بخشنده و توانا تو مهربونی تو بی نظیری تویی کنارم ، همیشه هرجا در دلم چیزی گذاشتی حرف های خوب و شادبود . سلام دوستان عزیزم ، امروزی خواهم راجع به مدرسه با شما صحبت کتم ، راستش می دانید من همیشه دلم می خواست مدرسه پر شور و نشاط داشته باشم و همیشه به من و بچه ها خوش بگذرد ، مثلا این که وقتی صبح ها به صبحگاهی می رویم از آهنگ های شاد استفاده کنند تا ماهم شاد شویم و هم تا کسانی که خواب آلود هستند سرحال بیایند . یا اینکه از کتا
من خمیر را از ابتدا خیس می کنم، به این
معنا، دانه های کنجد سفید را در پان قبل از اینکه آنها را با روغن روغن زده، سرخ
کنید. شما مطمئنا می توانید خرید آن ها را بپزید و مرحله را بگذرانید.
پودر تخم کنجد سفید شده در یک تابه
آسان است، حداقل ساده تر از آنهایی که سیاه است. شما واقعا می توانید آنها را از
سفید مروارید به قهوه ای طلایی تبدیل کنید. اما شما نیاز به روغن در ظرف برای سرخ
کردن نیست (به همان شیوه - wok سفید - همانطور که ما برای نمک فلفل قرمز و
عدس میگو
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
سلام ... نمیدونم چجوری باید نامه رو شروع کنم
حقیقتا تا حالا به این فکر نکرده بودم که بهت چیزی بگم
تو زندگی نسبتا عجیبی رو پیش رو داری
از آدمایی که انتظارشو نداری ضربه خواهی خورد
آدمایی که دوستشون داری ولت میکنن و میرن
و دوستیایی که فکر میکنی پایدار هستن تموم خواهند شد
به خوندن کتابای مورد علاقت توی کتابخونه ادامه بده
هرچقدر دوست داری دایره المعارف بخون و راجب همه چی کنجکاو بمون
همون آدم قوی و مغروری که اشک هرکی اذیتش میکرد رو در می آورد باش
سلام ... نمیدونم چجوری باید نامه رو شروع کنم
حقیقتا تا حالا به این فکر نکرده بودم که بهت چیزی بگم
تو زندگی نسبتا عجیبی رو پیش رو داری
از آدمایی که انتظارشو نداری ضربه خواهی خورد
آدمایی که دوستشون داری ولت میکنن و میرن
و دوستیایی که فکر میکنی پایدار هستن تموم خواهند شد
به خوندن کتابای مورد علاقت توی کتابخونه ادامه بده
هرچقدر دوست داری دایره المعارف بخون و راجب همه چی کنجکاو بمون
همون آدم قوی و مغروری که اشک هرکی اذیتش میکرد رو در می آورد باش
کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.برگ های آن بیضی باریک و نوک تیز است.گلهای آن به رنگ سفید یا قرمز به طور تک تک در کناره برگ های قسمت انتهایی ساقه ظاهر میشوندتاریخ مصرف کنجد:متجاوز از پنج هزار سال است که انسان به خواص معجزه آسای کنجد پی برده استپهلوانان قدیم آن را برای زیاد کردن زور میخوردند و امروز هم در بین قهرمانان ترکیه قابل توجه است و دارای ارزش زیادی استهندیها بیش از سایر اقوام برای ای
200 گرم دانه کنجد سفید
5-6 قاشق غذاخوری فوق
العاده روغن زیتون
روش
شما ممکن است ممکن است و یا شاید نباید
از دانه های کنجد سفید خود را انتخاب کنید و شستشو کنید، اما در صورتی که شک داشته
باشید که هیچ خاکی یا ناخالصی وجود دارد، آنرا تمیز کنید. یعنی بذرها را به طور
کامل در یک غربال جوش تحت آب جریان بشویید. یا، غرق در یک کاسه بزرگ بگذارید و
بذرها را به طور کامل در چندین تغییرات آب بشویید.
 
دانه های کنجد را از بین ببرید تا آب
بیشتری از آب خارج نشود یا کامل
آموزش آشپزی:طرز تهیه بشقاب پروتئین
 

طرز تهیه بشقاب پروتئین
 
مواد لازم برای تهیه بشقاب پروتئین :
کاهو 
خیار 
گوجه 
تخم مرغ آبپز
سینه مرغ پخته شده
پیازچه 
آووکادو 
پیاز 
 
طرز تهیه بشقاب پروتئین :
موادهای لازم را خرد کنید و داخل بشقاب بچینید. و سس جوانه گندم میل کنید.
 
تهیه سس جوانه گندم :
برای تهیه سس جوانه گندم، جوانه گندم، ارده، نمک و فلفل، روغن زیتون، آب لیموترش و پاپریکا داخل مخلوط کن بریزید و تا حدی که پوست جوانه گندم ها هم مشخص نباشد و
 
مشکلات جنسی در مردان امروزه بسیار شایع است و دلیل اصلی آن سردی اندام جنسی مردان است که مسائلی از قبیل کاهش میل جنسی، زودانزالی، کاهش تعداد اسپرم‌ها، کاهش سرعت حرکت اسپرم‌ها و ... نمونه‌های بارزی از سردی اندام جنسی در مردان است.
در بعضی از موارد این نارسایی‌ها از کاهش یا عدم توانایی ذهنی ناشی می‌شود که آن هم از سردی مغز است؛ برای درمان، انجام کارهای زیر در یک دوره 40 تا 120 روز (بسته به میزان سردی اندام و تن) بسیار کمک‌کننده است:
1. روغن‌مالی
در استانبول نان های فراوان و متنوعی وجود دارد که با ارزش ترین جز بر سر سفره های وعده های غذایی در ترکیه است.نان هایی خوشمزه با تنوع و هر سلیقه ای که هست.به دلیل زیاد بودن مسلمانان در ترکیه و احترام خاصی که آن ها به نان میگذارند هنگام پخت نان با نام پروردگار آن را آغاز میکنند.حال در این مطلب از انواع نان ها در ترکیه صحبت خواهد شد.معروفترین و پرطرفدارترین نان در ترکیه به نام پیده است که در ماه رمضان جز اصلیترین جز در سفره های افطار است.که در طعم ه
پاسخ استاد علی‌اکبر مظاهری به دختری عفت‌پیشه

فصل امتحانات بود، مدت‌زمانی با این افکار (یا نیاز) درگیر بودم و اصلاً دوست نداشتم امتحان‌هایم را به‌خاطر این مسائل خراب کنم.دل را به دریا زدم و با حاج‌آقا مظاهری تماس گرفتم و از اوضاع و احوالم برایشان گفتم. دقیق توضیح دادم که من از لحاظ نیاز جنسی خیلی آشفته هستم. احساس نیاز جنسی بالایی دارم، اما موقعیت ازدواج هم فعلاً برایم فراهم نیست و از طرفی نمی‌خواهم گناه کنم. دنبال راهی هستم که به عفت و
قبل کلاس سرویس بهداشتی رو خیس کردم و پودر و تیرک ریختم...
اومدم لباس چرک ها رو جمع کردم با ملافه ها ریختم تو ماشین لباس شویی و روشنش کردم و رفتم کلاس سه تار...
بعد از کلاس رفتم نشستم تو کافه ی همیشگیم و شیر قهوه سفارش دادم (البته با کلاسش میشه هزلنات فراپاچینو :دی )
با تلفن با مامانم صحبت کردم...
سفارشم رو آقای مهربونِ کافه چی آورد و مثل همیشه گفت اگر شیرینیش کم و زیاد بود بگو تا برات ردیفش کنم ...
وقت مشاوره برای مهاجرت به استرالیا گرفتم برای شنبه سا
‍ 
☀️درمان عمومی بیماری های کبد و پوست☀️
خورشت زیرباجه، خورشتی است که از انواع میوه جات مثل آلو، به، سیب و ... با روغن کنجد درست شده باشد.

✅ مواد لازم : (برای3نفر)
   ▫️گوشت کبوتر یا سردست گوسفند 250 گرم
   ▫️آلو سیاه یک لیوان
   ▫️سیب خشک یا سیب تازه خرد شده نصف لیوان
   ▫️بِه خشک یا تازه خرد شده نصف لیوان
   ▫️کدو حلوایی(ترجیحاً) یا کدو سبز خرد شده نصف لیوان
   ▫️شکر سرخ به مقدار لازم (به اندازه ای مقداری طعم شیرین به غذا بدهد)
   ▫️زعفر

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بعد از مدرسه